LEAN AKADEMIJA

Obširna tematska delavnica, v petih dneh

Ali je podjetje z neučinkovito organizacijo lahko uspešno? Zagotovo! Toda le toliko časa, dokler konkurenca ne ponudi enako ali boljše, po nižji ceni. Boljše, z manj vložka, seveda ni tako enostavno doseči, zato je potrebno nenehno iskati nove in izvirne načine za bolj vitko ali LEAN organizacijo

Značilnost uspešnih podjetij je nenehna težnja po izboljšanju vseh delovnih procesov, da se ob tem vključujejo VSI, od operaterja do TOP menedžmenta. Vendar to ni dovolj! Na uspeh vplivajo še: robustna izvedba preizkušenih metod, zavedanje, znanje, agilnost, razvoj operativnega in organizacijskega delovanja, vodenje, standardizacija … in še zlasti v zadnjem obdobju - digitalna tehnologija. Digitalizacija predstavlja nove izzive in priložnosti za podjetja, da si ustvarijo konkurenčno prednost in ravno to bo zelena nit letošnje LEAN AKADEMIJE, na kateri vas bomo v petih dneh, seznanili z najnovejšimi pristopi na tem področju.

Na sedežu našega podjetja bomo petdnevni program izvajali v spomladanskem času leta 2019, v dveh sklopih (3 + 2 dni). Točen opis najdete na letaku. Pridružite se nam, saj boste ob praktičnem delu in spoznavanju novih tehnologij ugotovili, da lahko naredite več z manj truda!

LEAN AKADEMIJO in ostale delavnice lahko izvedemo tudi v vašem podjetju!

LEAN AKADEMIJA_program_2019

LEAN AKADEMIJA_program_2019

PRIJAVNICA NA LEAN AKADEMIJO


LEAN AKADEMIJA