BREZPLAČNI WEBINAR: "Kaizen, z majhnimi koraki do strateške prednosti!"

9. julija, ob 13.  uri | Trajanje: cca 45 min

 

»Kaizen« je japonska beseda, ki pomeni spremembo na bolje. Termin se uporablja na področju stalnega napredka. Kaizen lahko predstavlja filozofijo oz. koncept na višji ravni, pa tudi različne operativne metodološke pristope sestavljene iz strukturiranih korakov, ki jih lahko apliciramo v vseh segmentih podjetja.

V središču postopka Kaizen so ljudje. Gre za kulturo visoko motiviranih in predanih zaposlenih, ki so vsakodnevno vključeni v procese stalnih izboljšav. Od vseh zaposlenih se pričakuje, da v okviru rednega dela bdijo nad priložnostmi kaj bi lahko izboljšali, da predlagajo ideje in jih celo uresničujejo.

Eden največjih razlogov zakaj bi vsa podjetja morala implementirati Kaizen v svoje procese je ta, da Kaizen ni eden izmed »dragih« projektov, ki ga izpeljemo kot enkratno zadevo, temveč so to vsakdanje male izboljšave. Kaizen ne temelji na dragih izboljšavah in ne predstavlja »revolucije«, temveč »evolucijo«.

V teh zahtevnih časih ni pomembno obvladovati ključna področja uspešnosti le v proizvodih podjetjih, temveč, tudi v storitvenem sektorju, javnih službah, aktualna zdrav-stvena kriza nas bi lahko še dodatno spodbudila k uvedbi tega postopka v naše zdravstvo, do katerega znamo biti vsi kritični, rešitev pa ne znamo uveljaviti.

Stalno iskanje manjših priložnosti in implementacija »mikro izboljšav« se skozi čas pokaže v napredku na vseh področjih, pri obvladovanju stroškov, produktivnosti, kakovosti, varnosti, delovnih pogojev in ostalih performancah.

Pridružite se nam na brezplačnem webinarju, kjer bomo predstavili kako v času krize, z metodo KAIZEN in digitalnim pristopom, pridemo do strateških izboljšav.

Za vse tiste, ki se boste prijavili na webinar smo pripravili tudi brezplačni priročnik: "KAIZEN - VSI, VSAK DAN IN POVSOD". Po poslani prijavi, ga boste dobili avtomatično na vaš e-mail.PRIJAVITE SE NA SPLETNI WEBINAR "KAIZEN" | 9. julij 2020, ob 13. uri

Želim se prijaviti na WEBINAR "KAIZEN"
Želim se prijaviti na mesečne novice s koristno vsebino

PERFORMANCE STORYBOARD APPROACH_stalni napredek