BREZPLAČNI WEBINAR: "LEAN MANAGER"

26. februar 2021, ob 9:00  uri

 

Vitka proizvodnja je neobhoden predpogoj za uvrstitev med podjetja svetovnega razreda!

Vrhunska proizvodna praksa, najvišji nivo kakovosti, varnosti, produktivnosti, ob optimalnih stroških, ni nekaj, kar bi se zgodilo samo od sebe, temveč so zato potrebni ključni kadri in kompetence. Med ključne kadre uspešne organizacije uvrščamo LEAN MANAGERJE.

Njegova vloga ni samo skrb za neposredno izvajanje aktivnosti izboljševanja ali zmanjševanja izgub, temveč ima tudi odgovornost, da skrbi za dinamiko postopkov ali procesov izboljševanja, zagotavlja, da se upoštevajo ti pristopi na operativni, organizacijski in tudi strateški ravni.

Uvodoma je LEAN MANAGER usposobljena oseba, ki uči in usmerja zaposlene, od delavcev, do TOP menedžmenta, pri izvajanju vsakdanjih aktivnosti za izboljšanje.

Bolje je, da 1000 oseb naredi en korak k boljšemu, kot da ena oseba naredi 1000 korakov. Razumete sedaj zakaj  v TOYOTI vsakdo prispeva po več kot 60 izboljšav na leto? Zato, ker to ne dela le ena oseba ali nekaj posameznikov, temveč vsi zaposleni, na sistematičen in strukturiran način. LEAN MANAGER je kot lepilo, ki drži niti uspešno delujočega sistema vitke organizacije.

 

Vsebina brezplačnega webinarja:

  • Zakaj potrebujemo LEAN MANAGERJA?

  • Vloga in odgovornost LEAN MANAGERJA

  • Kompetence LEAN MANAGERJA

  • Predstavitev programa usposabljanja za LEAN MANAGERJA

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite 26. februarja 2021, ob 9:00  uri.

DESIGN THINKING    PRIJAVITE SE NA SPLETNI WEBINAR: "LEAN MANAGER" | 26. februarja 2021, ob 9:00. uri

    Želim se prijaviti na WEBINAR "LEAN MANAGER"
    Želim se prijaviti na mesečne novice s koristno vsebino