fbpx

WEBINAR: »GEMBA WALK«

 

»Gemba walk« ali slovensko Gemba obhod, je odlično orodje za zagotavljanje stalnega napredka v podjetju in za povezovanje strateškega nivoja organizacije (managementa) z operativnim nivojem (izvajalci). Metoda temelji na izvajanju sistematičnih obhodov proizvodnje s strani managementa, kjer se na strukturiran in metodološki način determinirajo priložnosti za napredek.

Japonska beseda »Gemba« pomeni »kraj dogodka« - Gemba walk je torej zasnovan po principu »Pojdi tam kjer se delo izvaja, vključi ljudi, preuči stanje in ga izboljšaj«. Kraj dogodka je torej v večini primerov delovno mesto v proizvodnji. Namreč v proizvodnji se pokaže odraz kvalitete dela, ne le proizvodnje, temveč tudi vseh ostalih služb.

Gemba walk je že dalj časa uveljavljeno orodje, ki se ga poslužujejo podjetja z vrhunsko proizvodno prakso po vsem svetu. Pridobitve rednega izvajanja se kažejo v zagotavljanju nenehnega napredka na vseh področjih.

Podjetja, ki resno pristopijo k izvajanju gemba walk procesa, letno beležijo visoke prihranke s tega naslova. Pomembno za doseganje rezultatov je, da je metoda dobro razumljena s strani vseh zaposlenih in da so cilji izvajanja metode jasni.

Redno izvajanje aktivnosti in strukturirano delo po načelu PDCA (plan, do, check, act) nas privede do konkretnih rezultatov in izboljšav – tako tehničnih, kot tudi organizacijskih.

Vse tiste, ki želite o GEMBA WALKU izvedeti še več, vabimo, da se nam pridružite na webinarju v petek, 28. 2. 2020, ob 9. uri. Webinar bo trajal predvidoma 30 - 40 minut.

 

Povezava do webinarja:

Join Microsoft Teams Meeting

Learn more about Teams

GEMBA WALK osnove | knjiga

GEMBA WALK osnove | brezplačna knjiga

Za vse tiste, ki bi o GEMBA WALKU želeli izvedeti še več, smo pripravili knjigo, kjer smo napisali vse o osnovah GEMBA WALKA.

Knjiga je na voljo brezplačno. Dobite jo tako, da izpolnete obrazec s svojimi podatki. Knjigo bomo avtomatično poslali na vaš e-mail, v .pdf formatu.


PRIJAVITE SE NA SPLETNI WEBINAR IN PRIDOBITE KNJIGO - GEMBA WALK | 28. 2. 2020, ob 9. uri

Želim se prijaviti na WEBINAR "GEMBA WALK"
Želim prejeti brezplačno knjigo GEMBA WALK osnove
Želim se prijaviti na mesečne novice s koristno vsebino

PERFORMANCE STORYBOARD APPROACH_stalni napredek