IZOBRAŽEVANJE ZAPOSLENIH JE KLJUČ DO USPEHA SLEHERNEGA PODJETJA!

VITKA ali LEAN proizvodnja

Vitka ali Lean proizvodnja, skupna učinkovitost, produktivnost, zanesljivost, razpoložljivost, zmogljivost, performance, management, TPM, 5S, Kaizen, itd., so nepogrešljivi elementi sleherne organizacije, ki se želi uspešno spopadati s konkurenco na globalnem trgu. Splošna zavest in znanje o pristopih stalnega napredovanja so danes bistveno boljši, kot pred leti. Še vedno pa je veliko priložnosti za izboljšanje.

V podjetju DEMETRA Lean Way d.o.o., se nenehno trudimo, da bi nadgrajevali znanje in obstoječe tehnologije, za izboljšanje delovne učinkovitosti.

Ponudba našega podjetja torej poleg napredne software rešitve (LEAN v digitalni obliki)  PERFORMANCE STORYBOARD in distribucije več kot 2500 izdelkov za vizualno ureditev podjetja, SESA SYSTEMS – LEAN ENTERPRISE, obsega tudi različne strokovne delavnice.

Izvajamo jih na sedežu našega podjetja. Kdaj se bo program izvajal, prosimo preverite pod rubriko »Dogodki«. V primeru, da se na delavnico prijavi več kot 6 oseb, jo lahko izvedemo tudi v vašem podjetju.

Za sabo imamo več uspešno zaključenih LEAN PROJEKTOV. Pri večjih projektih v tujini, sodelujemo z ameriškim svetovalnim podjetjem Performance Solutions.

Če vas o določeni temi zanima več ali bi želeli ponudbo, nas prosimo kontaktirajte.    Spodaj vnesite vaše kontaktne podatke in izberite strokovno delavnico.(Obrazec izpolnite v brskalniku Mozilla, MS Edge ali Google Chrome)    DIAGNOSTIKA ZA UGOTAVLJANJE STOPNJE ZRELOSTI ORGANIZACIJESFM – SHOP FLOOR MANAGEMENTZAGON VITKE ORGANIZACIJEVITKA PROIZVODNJAURESNIČEVANJE LEAN STRATEGIJELEAN akademijaKAIZENMETODA 5SMetoda 5S, NOVI PRISTOPI V IZVAJANJUMETODA 6S, S POUDARKOM NA VARNOSTIDIGITALNO IZVAJANJE AUDITOVGEMBA WALKA3 POSTOPEK REŠEVANJA PROBLEMOV8D PROCES REŠEVANJA PROBLEMOVVITKA LOGISTIKATPM enodnevna delavnicaTPM dvodnevna delavnicaOBVLADOVANJE ZANESLJIVOSTI STROJEV5 X ZAKAJOEE ali OBVLADOVANJE SKUPNE UČINKOVITOSTIQC story in QRQCSTALNO IZBOLJŠEVANJE VARNOSTI IN ERGONOMIJEUČINKOVITO IZVAJANJE SESTANKOVFMEA