IZOBRAŽEVANJE ZAPOSLENIH JE KLJUČ DO USPEHA SLEHERNEGA PODJETJA!

VITKA ali LEAN proizvodnja

Vitka ali Lean proizvodnja, skupna učinkovitost, produktivnost, zanesljivost, razpoložljivost, zmogljivost, performance, management, TPM, 5S, Kaizen, itd., so nepogrešljivi elementi sleherne organizacije, ki se želi uspešno spopadati s konkurenco na globalnem trgu. Splošna zavest in znanje o pristopih stalnega napredovanja so danes bistveno boljši, kot pred leti. Še vedno pa je veliko priložnosti za izboljšanje.

V podjetju DEMETRA Lean Way d.o.o., se nenehno trudimo, da bi nadgrajevali znanje in obstoječe tehnologije, za izboljšanje delovne učinkovitosti.

Ponudba našega podjetja torej poleg napredne software rešitve (LEAN v digitalni obliki)  PERFORMANCE STORYBOARD in distribucije več kot 2500 izdelkov za vizualno ureditev podjetja, SESA SYSTEMS – LEAN ENTERPRISE, obsega tudi različne strokovne delavnice.

Izvajamo jih na sedežu našega podjetja. Kdaj se bo program izvajal, prosimo preverite pod rubriko »Dogodki«. V primeru, da se na delavnico prijavi več kot 6 oseb, jo lahko izvedemo tudi v vašem podjetju.

Za sabo imamo več uspešno zaključenih LEAN PROJEKTOV. Pri večjih projektih v tujini, sodelujemo z ameriškim svetovalnim podjetjem Performance Solutions.

Če vas o določeni temi zanima več ali bi želeli ponudbo, nas prosimo kontaktirajte.    Spodaj vnesite vaše kontaktne podatke in izberite strokovno delavnico.(Obrazec izpolnite v brskalniku Mozilla, MS Edge ali Google Chrome)    DIAGNOSTIKA ZRELOSTI ORGANIZACIJE8D PROCES REŠEVANJA PROBLEMOVIZVAJANJE POSTOPKA 6S, S POUDARKOM NA VARNOSTISodobno reševanje problemov – spletna delavnicaLEAN MANAGERKAIZENUčenje metode 5s z igroVITKA LOGISTIKALEAN TRANSFORMACIJATPM akademijaTPM enodnevna delavnicaTPM dvodnevna delavnicaReševanje problemovMetoda 5S, nov pristopObvladovanje okvarVizualna tovarna5 X ZAKAJQC story in QRQCMetoda FMEADAM – digitalno izvajanje auditovVitka proizvodnjaLEAN akademijaGEMBA WALKERGONOMIJAVODENJE SESTANKOVOEE