NAŠ PRISPEVEK PROTI GLOBALNEMU SEGREVANJU

NAŠ PRISPEVEK PROTI GLOBALNEMU SEGREVANJU

Zgodila se je podnebna konferenca v Parizu, na kateri so se zbrali predstavniki iz 195 držav, da bi poiskali rešitve za omejitev izpustov toplogrednih plinov, ki povzročajo globalno segrevanje.

Svet stoji pred ključnim trenutkom, da se omeji globalno segrevanje na dvig temperature za največ dve stopinji Celzija, v primerjavi s predindustrijsko dobo. Brez ukrepanja se nam obetajo resne posledice. Strokovnjaki napovedujejo tokove beguncev, potopljena mesta, nevzdržne vročinske valove in uničujoče poplave. Konferenca se je zaključila s sprejetjem kompromisnega sporazuma, ki nakazuje željo, da se izvedejo dejanski ukrepi v boju proti podnebnim spremembam. Rešitve niso enostavne, čeprav v mnogih primerih točno vemo kaj bi bile potrebne spremembe. Že vrsto let se ukvarjamo s področjem stalnega izboljševanja oz. kako ustvariti višjo dodano vrednost, z manjšim vložkom. To pomeni, da z manj ustvarimo več, kar je nedvomni prispevek naravni uravnoteženosti.

S pomočjo digitalnega orodja PERFORMANCE STORYBOARD, postanete učinkoviti lovci na izgube v proizvodnih ali ostalih poslovnih procesih. Reševanje problemov (reklamacij, ponavljajočih napak, zastojev na strojih, nezgod …), še nikoli ni bilo tako učinkovito. Obenem prihranite papir, se izognite mnogim težavam in dodatnim aktivnostim, ki trošijo vaš dragoceni čas in energijo. Naš prispevek proti globalnem segrevanju je velik, s pomočjo vas, pa je lahko še večji.

 

Vabimo vas, da si preberete več o posameznih orodnjih... PERFORMANCE STORYBOARD!